Despre Oviauto - Oviauto

Bine ati venit pe OviAuto.ro

 

OviAuto.ro este un magazin online dedicat pieselor auto originale si de calitate alternativa – aftermarket. In parteneriat cu unii dintre cei mai mari distribuitori si importatori de piese auto din Romania venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra pentru piese auto la preturi accesibile si consultanta privind alegerea lor dupa nevoile autoturismului detinut de catre client.

 

Prin parteneriatele OviAuto.ro va aducem la dispozitie piese auto si accesorii de la : LUK, SACHS , BOSCH, FERODO, ATE, LEMFORDER, SKF,TRW, MANN, BREMBO, DELPHI, VALEO RUVILLE si alti producatori.

Totodata va punem la dispozitie si piese auto de origine pentru majoritatea producatorilor importanti de autovehicule: AUDI , BMW , MERCEDES , FORD , OPEL , PEUGEOT , VW , HONDA , HYUNDAI , MITSUBISHI , VOLVO , SKODA si multe alte marci.

OviAuto.ro vine in intampinarea clientilor cu un format nou pe piata , ca un magazin online care livreaza piesele auto cerute la domiciliu cu agentii proprii – in Timisoara momentan si urmand sa ne extindem si in alte localitati din Romania.

Magazin virtual de piese auto dedicat tuturor marcilor auto si a fost infiintat cu scopul de a oferi clientilor sai o modalitate utila si usor accesibila de a cauta si comanda produsele dorite.